Weekendje weg Twente

Als u een weekendje weg wilt in Twente, dan kunt u terecht in ’t Lansink. Ervaar de Twentse gastvrijheid. Wij bevinden ons op een sfeervolle locatie in hartje Tuindorp ‘t Lansink. Daarmee zitten we middenin de historie. Tuindorp is een monumentale wijk in Hengelo en die link met het verleden telt voor ons. Beleef een mooi weekend in Twente, geniet van de natuur en de attracties die de streek rijk is. Maak een mooie tocht per fiets of reserveer een fietsarrangement. Tuindorphotel ’t Lansink kan dan uw uitvalsbasis zijn. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bij ons bent u van alles gemakken voorzien. Als u een weekendje weg wilt in Twente, dan kunt u afkoersen op ’t Lansink. Wij hebben veertien kamers, die op stijlvolle en moderne wijze zijn ingericht. We hebben een uitstekend restaurant en ook voor een bruiloft, feest, of vergadering zit u bij ons goed. Als u een weekendje weg wilt in Twente, denk dan aan ’t Lansink.

Weekendje weg Twente
Wij staan voor u klaar, ’t Lansink gaat voor een tevreden en terugkerende gast. We behoren tot de bekende hotels in Twente. U kunt bij ons terecht Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Wij hebben oog voor detail. Als u een weekendje weg wilt in Twente, dan kunt u terugvallen op ’t Lansink. Wij zijn het vertrouwde adres voor een onbekommerd verblijf in de regio. Voor een weekendje weg in Twente kunt u uitwijken naar ’t Lansink.

Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Als u een weekendje weg wilt in Twente, dan kunt u aankloppen bij ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

• Arrangementen
• Kamers en Suites

Wilt u een weekendje weg in Twente en wilt u meer informatie over Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo
vergaderen hengelo
locatie hengelo
trouwen hengelo
bruiloft twente
restaurant hengelo
Weekendje weg twente
luxe hotel twente
arrangementen twente
uit eten hengelo