't Lansink, een unieke vergaderlocatie

* 4 stijlvolle vergadersalons
* Gratis Wifi
* 25 kamers & suites
* Culinair Restaurant (1 Michelinster)
* Gratis Parkeren
* Terras met uitzicht op het Tuindorp

Tuindorphotel ’t Lansink biedt u diverse mogelijkheden voor een bijeenkomst, vergadering of presentatie in een stijlvolle en bijzondere ambiance. Alle zalen zijn voorzien van gratis WIFI en ruim daglicht. Graag stemmen wij de gewenste apparatuur met u af.

Naast uw vergadering bieden wij u diverse mogelijkheden voor (teambuilding) activiteiten, om uw bijeenkomst net wat extra afwisseling te geven. Wij brengen u graag in contact met gespecialiseerde organisatie bureau's voor uw teambuilding activiteiten rondom Hotel & Restaurant 't Lansink en/of het Tuindorp. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een wandeling met gids door het historische Tuindorp. Uw gasten krijgen de mooiste plekken te zien in deze monumentale wijk.

Ter afsluiting serveren wij graag een afsluitende borrel en/of een diner in Restaurant 't Lansink. Wenst u enige beslotenheid? Wij verwijzen u graag naar onze mogelijkheden met betrekking tot private dining.

Graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek over de (extra) mogelijkheden om uw bijeenkomst tot een succes te maken.