Vergaderen in Hengelo

Vergaderen in Hengelo, dat kunt u doen bij Tuindorphotel ’t Lansink. Wij bieden verschillende arrangementen. Als u een vergadering wilt beleggen in een sfeervolle en tot de verbeelding sprekende ambiance, dan bent u bij ’t Lansink aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn groot. U kunt een bijeenkomst in onze ruime vergaderruimte bijvoorbeeld combineren met een teambuilding activiteit. Hierover kunnen wij u adviseren. Als u wilt vergaderen in Hengelo kunt u afstemmen op ’t Lansink. In samenspraak met u komen we tot een aansprekend programma. Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn een sterk servicegericht bedrijf. Als u wilt vergaderen in Hengelo, denk dan aan ’t Lansink.

Vergaderen Hengelo
Als vergaderlocatie in Hengelo hebben we een goede naam opgebouwd. Wij zijn een perfectionistisch hotel met oog voor detail. Als u wilt vergaderen in Hengelo, dan kunt u zich tot ’t Lansink wenden. Bij ons bent u van optimale kwaliteit en een gastvriendelijke benadering verzekerd. Wij komen onze gasten graag tegemoet. Vergaderen in Hengelo: dat doet u in stijl, bij ’t Lansink.
Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Een vergadering in ’t Lansink, in het hart van de monumentale Hengelose wijk Tuindorp, geeft net dat beetje extra. Wij maken het graag mogelijk voor u. Als u wilt vergaderen in Hengelo, dan kunt u een beroep doen op ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

• Vergaderen
• Salon’s

Wilt u meer weten over vergaderen in Hengelo, of wilt u meer informatie over Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo
vergaderen hengelo
locatie hengelo
trouwen hengelo
bruiloft twente
restaurant hengelo
weekendje weg twente
luxe hotel twente
arrangementen twente
uit eten hengelo