Uit Eten in Hengelo

Uit eten in Hengelo, dat kan bij Restaurant ’t Lansink. In een sfeervolle ambiance krijgt u bij ons verschillende culinaire hoogstandjes voorgeschoteld. Wij zijn gevestigd in Tuindorp ‘t Lansink, een monumentale wijk in Hengelo. Die plek draagt bij aan het unieke karakter van ’t Lansink. Wij behoren tot de bekende restaurants in de regio. Als u uit eten wilt gaan in Hengelo, dan is ’t Lansink de place to be. Chef de cuisine Lars van Galen heeft een fraaie Frans-Nederlandse kaart voor u samengesteld, waarin internationale, hedendaagse accenten overheersen. Verder hebben wij een uitgebreide en bijzondere wijnkaart. De beste (streek)gerechten en wijnen worden geserveerd door ’t Lansink. Geniet van de delicatessen die wij voor u bereiden op een aansprekende locatie. Uit eten in Hengelo, dat kunt u doen in Restaurant’t Lansink. Uiteraard kunt u na afloop ook overnachten in een luxe kamer of suite.

Uit eten Hengelo
Voor een stijlvol diner maar ook voor private dining kunt u naar ons uitwijken. Ga lekker uit eten in Hengelo bij ’t Lansink. Wij staan voor u klaar. Ook voor bruiloften, feesten en vergaderingen zit u bij ons goed. ’t Lansink heet u van harte welkom. Onze medewerkers zetten zich met volle overgave in om onze gasten een heerlijke en onbekommerde middag of avond te bezorgen. Als u uit eten wilt gaan in Hengelo, dan kunt u afkoersen op ’t Lansink. Uit eten Hengelo bij ‘t Lansink

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die thuis zijn in de branche. Als u uit eten wilt gaan in Hengelo, dan kunt u aankloppen bij ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

• Private dining
• A la carte
• Menu’s

Wilt u uit eten in Hengelo en denkt u daarbij aan Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo
vergaderen hengelo
locatie hengelo
trouwen hengelo
bruiloft twente
restaurant hengelo
weekendje weg twente
luxe hotel twente
arrangementen twente
uit eten hengelo