Trouwlocaties Twente

Bent u op zoek naar mooie trouwlocaties in de regio Twente? Zoek dan niet verder, want ’t Lansink biedt u als officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo de ideale trouwlocatie voor uw bruiloft in Twente. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een van onze andere feestlocaties in Twente, waaronder diverse buitenlocaties.

Wanneer u kiest voor een trouwfeest bij ’t Lansink, bent u verzekerd van een breed scala aan mogelijkheden. Van het afhuren van ons volledige hotel tot het houden van de trouwceremonie. Wilt u het feest bovendien aanvullen met een receptie of diner? Ook op dat gebied hebben wij de faciliteiten in huis om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Trouwlocatie Twente gezocht?

In de loop der jaren heeft ’t Lansink een uitstekende reputatie opgebouwd als kwalitatief hoogwaardige trouwlocatie in Twente. De sfeervolle omgeving van het hotel vormt het ideale decor voor een fantastisch en stijlvol trouwfeest. In vergelijking met andere trouwlocaties in Twente kunt u rekenen op een exclusieve uitstraling en een hoge service.

Wilt u uw bruiloft in Twente organiseren bij ’t Lansink? Dan heeft u binnenshuis de keuze uit een variëteit aan opties. Ons hotel is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor zaken als een trouwceremonie of een sit-down diner tot wel 120 personen. Ook een grootschalig avondfeest met DJ of band in onze ruime Storklounge behoort tot de mogelijkheden op onze trouwlocatie.

Trouwlocaties regio Twente

De Storklounge vereist enige toelichting, want deze is in de zomer van 2015 geheel vernieuwd en gerestyled. Wat vroeger de Storkzaal was, is nu een knusse maar trendy lounge/bar geworden met ruimte tot wel 130 personen en bij goede weersomstandigheden zelfs tot wel 150 personen. In de bar is ledverlichting aanwezig evenals diverse andere faciliteiten.

Natuurlijk doen wij er alles aan om uw bruiloft in Twente de mooiste dag van uw leven te laten worden. In nauwe samenspraak met u stellen wij daarom een helder programma op voor uw trouwfeest op onze trouwlocatie in Twente. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Trouwen in Twente: mooie trouwlocatie

’t Lansink ontzorgt u graag en werkt daarom samen met een professionele ceremoniemeester op onze trouwlocatie in Twente. Deze neemt u zowel voor als tijdens de bruiloft al het werk uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw trouwfeest. Niets voor niets zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste trouwlocaties in de regio Twente.

Wilt u buiten trouwen? Begin 2016 werken wij aan een mooie binnentuin als prachtige trouwlocatie voor buiten. Ook kunt u, indien gewenst, kiezen voor een van onze andere bijzondere buitenlocaties in Twente. Meer weten? Mail naar info@hotellansink.com of spreek een van onze medewerkers via 074-2910066.


Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel