Trouwlocaties Overijssel

Als u wilt trouwen in Overijssel, bent u waarschijnlijk op zoek naar bijzondere trouwlocaties. In dat geval komt ’t Lansink absoluut in aanmerking. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo en behoren tot de bekendste trouwlocaties in de regio. ’t Lansink biedt u de trouwlocatie bij uitstek voor uw gedroomde trouwfeest in Overijssel.

De trouwlocatie in Overijssel van ’t Lansink geeft u als bruidspaar vele keuzemogelijkheden. Niet alleen kunt u de trouwceremonie bij ons houden, maar ook kunt u indien gewenst ons gehele hotel afhuren voor uw gasten. Wilt u uw bruiloft uitbreiden met een diner of receptie? Ook dat is op onze unieke feestlocatie geen enkel probleem.

Trouwen Overijssel: de beste trouwlocatie

In de loop van de tijd is ’t Lansink uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde trouwlocaties in Overijssel. Dit heeft een goede reden, want de sfeervolle ambiance van onze trouwlocatie vormt de ideale setting voor een prachtige bruiloft. Wij onderscheiden ons onder meer van andere feestlocaties door onze kwaliteit en service met een exclusief karakter.

Als u uw trouwfeest in Overijssel organiseert bij ’t Lansink, zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Het hotel leent zich niet alleen prima voor uitgebreide diners tot wel 120 personen, maar is tegelijkertijd de ideale locatie voor een trouwceremonie. Voor een afsluitend feest inclusief muziek kunt u in onze luxueuze Storklounge terecht.

Bijzondere trouwlocaties in Overijssel

Onze Storklounge valt onder andere op omdat deze in de zomer van 2015 een geheel nieuw ontwerp heeft gekregen. Het resultaat is een trendy maar sfeervolle lounge/bar met een capaciteit voor maar liefst 130 personen. Zijn de weersomstandigheden goed, dan biedt de lounge zelfs ruimte aan 150 personen. Natuurlijk bent u verzekerd van een diversiteit aan faciliteiten.

Uiteraard wilt u van uw trouwfeest in Overijssel een onvergetelijke dag maken. Wij helpen u hier graag bij en ontzorgen u met onze kennis en expertise compleet. In nauw overleg met u ontwikkelen wij een enerverend dagprogramma, zodat alles ruim vooraf duidelijk is.

Veelzijdige trouwlocatie voor uw bruiloft

Bij uw bruiloft maakt ’t Lansink gebruik van een professionele ceremoniemeester. In de weken voorafgaand aan uw trouwfeest én tijdens de bruiloft zelf neemt deze u al het werk uit handen. Zo kunt u onbekommerd genieten van een zorgeloze dag en de aanwezigheid van gasten zoals kennissen, vrienden en familie.

Geeft u de voorkeur aan een bruiloft op een buitenlocatie? Wij werken begin 2016 aan een prachtige binnentuin als alternatief voor onze trouwlocatie binnen. Daarnaast bieden wij u diverse andere buitenlocaties die kunnen fungeren als trouwlocaties in Overijssel. Meer informatie? Bel naar 074-2910066 of mail ons op info@hotellansink.com.

 

Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Twente