Trouwlocaties Enschede

Woont u in de regio Enschede en zoekt u de ideale locatie voor uw trouwfeest? ’t Lansink behoort tot de beste trouwlocaties in de omgeving van Enschede. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo ontvangen wij regelmatig bruidsparen uit een diversiteit aan steden in Twente.

Onze trouwlocatie in de omgeving van Enschede garandeert u van een breed scala aan opties. Zo kunt u bij ’t Lansink niet alleen de trouwceremonie organiseren, maar ook ons gehele hotel afhuren voor de genodigden bij uw bruiloft. Wilt u het trouwfeest afsluiten met een gezellig diner of een receptie? Ook dat vormt op onze unieke feestlocatie geen enkel bezwaar.

Trouwfeest Enschede: de beste trouwlocatie

’t Lansink staat bij veel mensen bekend als een van de mooiste trouwlocaties bij Enschede. De karakteristieke setting van ons hotel verzekert u van een bijzondere sfeer bij uw trouwfeest. Ten opzichte van overige trouwlocaties bij Enschede valt ’t Lansink op door een hoog serviceniveau, een uitmuntende kwaliteit en een exclusieve ambiance.

Wilt u buiten trouwen in de omgeving van Enschede of geeft u de voorkeur aan een trouwfeest dat zich voornamelijk binnen afspeelt? Bij ’t Lansink kunt u naast een trouwceremonie ook terecht voor zaken zoals een sit-down diner tot maar liefst 120 personen. Ook kunnen wij indien gewenst een onvergetelijk avondfeest met band of DJ voor u organiseren in onze ruime Storklounge.

Unieke trouwlocaties en feestlocaties bij Enschede

Deze Storklounge, voorheen de Storkzaal, heeft in de zomer van 2015 een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe ontwerp valt op door een hippe maar knusse lounge/bar die ruimte biedt aan maar liefst 130 personen. Bij goed weer passen er zelfs 150 personen in deze populaire feestlocatie bij Enschede, die bovendien uitblinkt in een breed scala aan faciliteiten.

Uiteraard wilt u van uw bruiloft een belevenis maken om nooit te vergeten. ’t Lansink neemt u de organisatie van uw trouwfeest bij Enschede graag uit handen. Wij voeren regelmatig overleg over het dagprogramma en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U heeft geen omkijken naar de planning en kunt zorgeloos genieten van een van de mooiste trouwlocaties bij Enschede.

Buiten trouwen Enschede?

Op al onze trouwlocaties in de omgeving van Enschede zetten wij een professionele en ervaren ceremoniemeester in. Deze ondersteunt u niet alleen tijdens uw trouwfeest, maar ook in de aanloop hiernaartoe. Zo wordt u door ’t Lansink compleet ontzorgd en kunt u rondom de trouwceremonie uw volle aandacht richten op alle aanwezigen bij uw bruiloft.

Wilt u buiten trouwen in de regio Enschede? Begin 2016 werkt ’t Lansink aan een sfeervolle binnentuin als ideale buitenlocatie voor uw trouwfeest. Ook kunt u buiten trouwen op een van onze andere feestlocaties in de omgeving van Enschede zoals Hof te Boekelo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw vraag via info@hotellansink.com of bel ons op 074-2910066.

 

Anderen bekeken ook:
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente