Trouwlocaties Deventer

Speurt u als bruidspaar naar geschikte trouwlocaties in de omgeving van Deventer? De historierijke omgeving van ’t Lansink vormt het ideale decor voor een onvergetelijke bruiloft en een spetterend trouwfeest. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo zijn wij niet ver van Deventer gelegen en beschikken wij over een variëteit aan faciliteiten.

De keuzemogelijkheden bij onze trouwlocatie in de buurt van Deventer zijn legio. Of u ons nu de trouwceremonie wilt laten verzorgen of het complete hotel wilt afhuren zodat uw gasten kunnen overnachten; wij verwezenlijken graag uw wensen. Indien gewenst organiseren wij bijvoorbeeld ook zaken zoals een gezellige receptie of een sfeervol diner.

Trouwen Deventer: de mooiste feestlocaties

De bijzondere ambiance van het hotel ademt een rijke historie en zorgt voor een sprookjesachtige setting tijdens uw bruiloft. Hiermee onderscheidt onze feestlocatie zich absoluut van andere trouwlocaties in de buurt van Deventer.

Ook is ’t Lansink, in tegenstelling tot veel andere feestlocaties bij Deventer, bij uitstek geschikt voor een grootschalig trouwfeest met veel genodigden. Sit-down diners met wel 120 personen vormen geen enkel probleem. Veel bruidsparen sluiten de avond af met een spectaculair feest in onze ruim opgezette Storklounge.

Trouwlocatie en hotel in de buurt van Deventer

Dat wat in het verleden de vermaarde Storkzaal in ’t Lansink was, is onlangs omgebouwd tot de hippe en eigentijdse Storklounge. Deze trendy maar gezellige lounge/bar biedt voldoende ruimte aan maar liefst 130 personen, een aantal dat bij gunstige weersomstandigheden kan oplopen tot wel 150 personen. Deze unieke feestlocatie verzekert u daarnaast van een diversiteit aan faciliteiten.

Als populaire trouwlocatie in de omgeving van Deventer heeft ’t Lansink reeds de harten van vele andere bruidsparen gestolen. Kenmerkend voor onze aanpak is de strakke planning van uw trouwfeest. Indien gewenst nemen wij u de organisatie uit handen, zodat u niets aan het toeval overlaat en u zich tijdens de dag zelf volledig kunt concentreren op uw vrienden en familie.

Trouwlocaties en restaurants omgeving Deventer

Bij de trouwlocaties van ’t Lansink kunt u terecht voor een onvergetelijk trouwfeest inclusief eten, drinken, muziek en overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u rekenen op de diensten van een professionele ceremoniemeester, die alles in nauwe samenspraak met u zowel voor als tijdens de bruiloft in goede banen leidt.

Wilt u trouwen in de gemeente Deventer of juist op een andere locatie? ’t Lansink biedt u meerdere feestlocaties in de regio waar u uw trouwfeest kunt organiseren. Laat ons uw specifieke wensen weten via info@hotellansink.com of spreek een van onze medewerkers via 074-2910066.

Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente