Trouwlocatie Hengelo

Het vinden van de trouwlocatie van uw dromen kan soms knap lastig zijn. Woont u in de omgeving van Hengelo en bent u op zoek naar een geschikte trouwlocaties? Dan biedt ’t Lansink wellicht de oplossing. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo en behoren tot de beste trouwlocaties in de regio.

Onze trouwlocatie in Hengelo vormt het ideale decor voor uw gewenste bruiloft. De mogelijkheden bij ’t Lansink zijn werkelijk eindeloos. Van de organisatie van de trouwceremonie tot aan het afhuren van alle kamers in het hotel: wij komen graag tegemoet aan uw verwachtingen. Ook een grootschalige receptie of een compleet sit-down diner vormen geen probleem.

De beste bruiloft locatie in Hengelo

’t Lansink heeft haar bijzondere titel als officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo  niet zomaar verdiend. De gasten bij uw bruiloft zullen aangenaam verrast zijn door de unieke sfeer en de omgeving van het monumentale pand. Dit maakt ons hotel de ideale feestlocatie om uw bruiloft op stijlvolle wijze te vieren.

De trouwlocatie van ’t Lansink leent zich uitstekend voor grote feesten en kan dan ook moeiteloos grote gezelschappen herbergen. Tijdens uw diner is er plaats voor maar liefst 120 personen, die zich later op de avond kunnen verplaatsen naar onze grote Storklounge voor een spetterend feest met indien gewenst een speciale DJ of band.

Trouwlocatie en feestlocatie in de omgeving van Hengelo

De Storklounge van ’t Lansink verdient een speciale vermelding, want onze vroegere Storkzaal is recent in een volledig nieuw jasje gestoken. Inmiddels kunnen er maar liefst 130 personen terecht in deze trendy lounge/bar, een aantal dat kan zelfs groeien tot 150 personen bij lekker weer. Het is daarnaast een moderne en veelzijdige feestlocatie met talloze faciliteiten.

De ervaren medewerkers van ’t Lansink verzorgen graag de volledige organisatie van uw trouwfeest. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de invulling van details en kunt u volop genieten van de mooiste dag van uw leven. Niet zonder reden is ’t Lansink in de loop van de tijd uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde trouwlocatie in Hengelo.

De beste trouwlocaties in Hengelo

Eten, drinken, muziek, entertainment, overnachtingsmogelijkheden en andere zaken: bij ’t Lansink ontzorgen we u graag compleet. Een onvergetelijke bruiloft dient daarnaast natuurlijk begeleid te worden door een professionele ceremoniemeester. Ook dit regelen we voor u, zodat u zowel voor als tijdens de bruiloft verzekerd bent van een goede begeleiding.

Gaat uw voorkeur uit naar andere trouwlocaties in de omgeving van Hengelo? ’t Lansink biedt u de keuze uit diverse feestlocaties waar u uw trouwfeest kunt organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke trouwlocatie? Neem voor meer informatie contact op via info@hotellansink.com of bel naar 074-2910066.


Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente