Trouwlocatie Borne

In de prachtige omgeving van Borne zijn er diverse trouwlocaties te vinden. Elke locatie heeft echter zo zijn eigen voordelen en nadelen. ’t Lansink weet zich te onderscheiden van andere trouwlocaties in de omgeving van Borne en valt op door zijn unieke uitstraling en veelzijdigheid. Als officiële trouwlocatie binnen de gemeente Hengelo zijn wij bovendien dichtbij Borne gelegen.

Veel bruidsparen die in Borne wonen, kiezen dan ook voor ’t Lansink als ideale trouwlocatie. Ons hotel, restaurant en loungebar bieden u de benodigde faciliteiten voor een groot feest. Een volledig sit-down diner met meer dan honderd gasten gevolgd door een groot feest met muziek en entertainment is op onze trouwlocatie bij Borne bijvoorbeeld eenvoudig te organiseren.

Trouwen in Twente: omgeving van Borne als ideale trouwlocatie

Een bruiloft is een gedenkwaardige gebeurtenis in uw leven die de best mogelijke trouwlocatie verdient. ’t Lansink zal met haar monumentale uitstraling en sfeervolle omgeving absoluut in de smaak vallen bij u en uw gasten. Zo weet u zeker dat uw trouwfeest plaatsvindt in een ambiance die later een prachtige herinnering zal vormen.

Ook vanuit praktisch oogpunt is onze trouwlocatie in de buurt van Borne aan te bevelen. De grote capaciteit van ’t Lansink zorgt ervoor dat u grote aantallen gasten kunt verwelkomen en deze op een en dezelfde locatie ook eten, drinken en entertainment kunt aanbieden. Van groots opgezette diners tot een feest met muzikale verrassingen: bij ’t Lansink is het allemaal mogelijk.

De mooiste trouwlocatie in de buurt van Borne

In de late avonduurtjes kunnen uw gasten indien gewenst terecht in onze populaire en trendy Storklounge. Deze recent verbouwde zaal biedt een groot scala aan faciliteiten zoals ledverlichting en een grote TV waar u zaken zoals foto’s op kunt presenteren. Bij goed weer is de Storklounge geschikt voor gezelschappen tot wel 150 personen.

Omdat u het in de aanloop naar uw bruiloft al druk genoeg heeft, ontlast ’t Lansink u graag. Indien gewenst nemen wij de gehele organisatie en planning rondom uw trouwfeest van u over, zodat u zich volledig kunt concentreren op belangrijke zaken. Onze ervaren professionals regelen alles tot in details, waardoor u verzekerd bent van een bruiloft die op rolletjes verloopt.

Overige trouwlocaties bij Borne

Natuurlijk wilt u ook dat de plechtigheden zelf aan uw verwachtingen voldoen. ’t Lansink werkt daarom samen met een professionele ceremoniemeester die u niet alleen tijdens de bruiloft, maar ook in de periode hieraan voorafgaand voorziet van kundige begeleiding. Hierdoor hoeft u zich alleen nog maar bezig te houden met uw geliefde, vrienden en familie.

Ondanks de gunstige ligging nabij Borne van onze officiële trouwlocatie in Hengelo, kan het zijn dat u uw oog heeft laten vallen op andere trouwlocaties in de omgeving. Ook dan kan ’t Lansink u van dienst zijn. U kunt denken aan Landgoed Singraven, Hof te Boekelo of in een historische trein bij het Museum Buurtspoorweg. Wilt u een van onze medewerkers spreken over de mogelijkheden? Bel ons dan op 074-2910066 of stuur een mail naar info@hotellansink.com.


Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente