Trouwfeest Hengelo

Is het altijd al uw droom geweest om te trouwen op een prachtige trouwlocatie in Hengelo? Dan is het een goed idee om uw trouwfeest te organiseren bij ’t Lansink. Ons hotel in Hengelo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo en is de ultieme feestlocatie om uw bruiloft op onvergetelijke wijze te vieren.

’t Lansink onderscheidt zich onder meer van andere trouwlocaties door de exclusieve uitstraling, de grootte van het pand en de vele faciliteiten. Hierdoor kunnen wij al uw wensen op het gebied van uw trouwfeest in Hengelo realiseren. Van een groot feest met DJ en entertainment tot een sit-down diner voor wel 120 personen: ons hotel, restaurant en onze moderne loungebar maken het allemaal mogelijk.

Trouwen in Hengelo: het trouwfeest van uw dromen

Op uw trouwdag wilt u uiteraard dat alles perfect geregeld is. Niet alleen de trouwceremonie is belangrijk, maar ook het trouwfeest vormt een blijvende herinnering waar u zelfs jaren later nog met veel plezier aan zult terugdenken. De sfeervolle ambiance van ’t Lansink verzekert u van het beste decor voor een memorabel trouwfeest in Hengelo.

Een trouwfeest komt alleen tot volle bloei wanneer u en uw gasten kunnen genieten van de nodige luxe en een breed scala aan faciliteiten. Dit is precies wat ’t Lansink u biedt. De grote ruimtes in ons monumentale pand lenen zich voor de ontvangst van grote gezelschappen en bieden uw gasten veel variatie op het gebied van eten, drinken, entertainment en muziek.

Gedenkwaardig trouwfeest in hotel Hengelo

Een goed voorbeeld van zo’n populaire ruimte is onze Storklounge. Wat in het verleden nog de Storkzaal was, is onlangs omgetoverd tot een trendy en moderne lounge/bar met een compleet nieuw design. De ruimte is geschikt voor een feest met meer dan honderd gasten en biedt meerdere faciliteiten waaronder een grote TV.

Dit kan onder meer handig zijn voor het tonen van foto’s tijdens uw trouwfeest in Hengelo. Indien gewenst neemt ’t Lansink de regie van u over en ontwikkelen wij een uniek plan van aanpak voor uw speciale dag.

Beste feestlocatie in Hengelo voor uw trouwfeest

Net zo professioneel als onze medewerkers, is ook de ceremoniemeester die wij inzetten bij uw trouwfeest in Hengelo. Zo kent u een zorgeloze aanloop naar uw bruiloft en weet u precies wat u kunt verwachten tijdens de trouwceremonie. De meeste bruidsparen ervaren deze aanpak als bijzonder prettig, omdat zij zich hierdoor tijdens de bruiloft kunnen concentreren op elkaar en de aanwezigen.

Hoewel ’t Lansink een officiële trouwlocatie in de gemeente Hengelo is en hierdoor gegarandeerd voldoet aan veel van uw wensen, kan het zijn dat u een andere trouwlocatie op het oog heeft. Ook in dat geval kunnen wij u compleet ontzorgen. U kunt denken aan Landgoed Singraven, Hof te Boekelo of in een historische trein bij het Museum Buurtspoorweg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag het ons via info@hotellansink.com of bel ons op 074-2910066.


Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente