Trouwfeest Enschede

Wilt u uw trouwfeest vieren in de omgeving van Enschede? Maak dan eens kennis met ‘t Lansink. Wij zijn een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Hengelo en zijn uitstekend bereikbaar vanuit Enschede. Ons ruime pand en uiteenlopende faciliteiten bieden u de mogelijkheid uw trouwfeest bij ons te organiseren.

Veel mensen die hun bruiloft willen vieren in Enschede of omgeving, zijn aangenaam verrast door de mogelijkheden bij ’t Lansink. U en uw gasten kunnen indien gewenst gebruik maken van ons hotel, restaurant en onze trendy loungeruimte met bar. Een groot trouwfeest met muziek en complete diners met meer dan honderd personen behoren hierdoor tot de mogelijkheden.

Bruiloft vieren bij Enschede met groot trouwfeest en DJ

Van uw trouwfeest bij Enschede wilt u een dag maken om nooit meer te vergeten. Natuurlijk streeft u daarom naar een bijzondere trouwlocatie met een unieke uitstraling. Het monumentale pand van ’t Lansink voldoet aan deze eisen en staat garant voor een sfeervol decor bij een gedenkwaardige bruiloft. Onze ruime trouwlocatie biedt plaats aan grote groepen genodigden en biedt indien gewenst eten, drinken, muziek en entertainment. Een groot trouwfeest inclusief DJ of een stijlvol sit-down diner aangepast aan uw wensen: alles is bespreekbaar.

Trouwfeest Enschede organiseren op mooie feestlocatie

Ideaal voor bruidsparen die hun bruiloft op grootste wijzen willen vieren, is de compleet vernieuwde Storklounge van ’t Lansink. Deze hippe lounge/bar biedt plaats aan meer dan honderd mensen en voldoet ook op facilitair niveau aan de allerhoogste eisen. Zo is er een groot scherm aanwezig voor presentaties en is de zaal voorzien van sfeervolle ledverlichting.

Het organiseren van een compleet trouwfeest in de buurt van Enschede kan een complex proces zijn. ’t Lansink neemt u de planning hiervan graag uit handen en zorgt ervoor dat alle zaken tijdens uw bruiloft strak geregeld zijn. Uiteraard doen we dit in nauwe samenspraak met u, zodat u te allen tijde op de hoogte blijft van de ontwikkelingen voorafgaand aan uw trouwfeest.

Andere trouwlocaties bij Enschede zoals Hof te Boekelo

Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze professionele ceremoniemeester houdt in de aanloop naar uw trouwfeest bij Enschede geregeld contact met u om uw wensen te bespreken. U bent hierdoor verzekerd van een vlekkeloze trouwceremonie en kunt zich op de dag zelf richten op de zaken die er daadwerkelijk toe doen: het contact met vrienden en familie.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere trouwlocatie in de omgeving van Enschede? Naast ’t Lansink is Hof te Boekelo ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw trouwfeest hier te organiseren. Meer weten over het bijzondere Hof te Boekelo? Bel ons via 074-2910066 of mail naar info@hotellansink.com.


Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Hengelo
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente