Video's

Dineren in de Stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en ’De Gusteau hebben samen de handen ineen geslagen; dineren in een stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom) trein van Haakbergen naar Boekelo.

Om 17.30 uur ontvangen wij u met een heerlijk sprankelend aperitief in de authentieke goederenloods van het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint uw culinaire reis met een van de klassieke stoomtreinen van het museum. Tijdens de tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap wordt u in de watten culinair in de watten gelegd door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen en serveren wij daarbij de mooiste wijnen. Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar u even de benen kunt strekken en een kijkje kunt nemen in winterloods van het museum. Prachtige en authentieke rijtuigen staan hier ter bezichtiging. De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en als u weer heeft plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen waar we na nog eens drie gangen in de trein afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen.

De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld. De kosten bedragen € 140,00 per persoon all-in.

Hoe hebben andere gasten het diner ervaren? Lees dan deze Blog van Chefsfriends.
of het bericht in de Twentse Courant Tubantia

U kunt op dit moment nog een tafelt in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

Vrijdag 13 september 2019
Vrijdag 4 oktober 2019
Vrijdag 15 november 2019
Zaterdag 16 november 2019

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel door het invullen van onderstaand reserveringsformulier of via info@hotellansink.nl?. De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.