Restaurant Hengelo

Als u een restaurant in Hengelo zoekt, dan kunt u terecht bij Restaurant ’t Lansink. Geniet van culinaire hoogstandjes in ons fraai aangeklede onderkomen in het hart van Tuindorp ‘t Lansink. Tuindorp ‘t Lansink is een mooie, monumentale wijk in Hengelo. U bent bij ons verzekerd van heerlijke (streek)gerechten en een professionele en uitstekende bediening. In ons restaurant in Hengelo wordt de historie geëerd, zonder dat we daarbij onze plek in het heden vergeten. Wij zijn een modern bedrijf, dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de branche. Lekker eten in een sfeervolle ambiance, dat kunt u bij ons doen. We behoren tot de bekende restaurants in Twente en doen er alles aan om onze positie te bestendigen. U bent bij ons van optimale kwaliteit en service verzekerd. Als u een restaurant in Hengelo zoekt, dan bent u bij ’t Lansink aan het juiste adres.

Restaurant Hengelo
Onze chefs presenteren u een Frans-Nederlands georiënteerde kaart, die is doorspekt met hedendaagse, internationale accenten. Ook onze wijnen zijn speciaal geselecteerd. Als u een restaurant zoekt in Hengelo waar u de ultieme smaakbeleving kunt ervaren, dan kunt u aankloppen bij ‘t Lansink. Wij heten u van harte welkom. Ook voor private dining kunt u bij ons terecht. Wij gaan voor tevreden en terugkerende gasten. Als u een restaurant zoekt in Hengelo, dan kunt u een beroep doen op ’t Lansink.

Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u een sfeervol en gekend restaurant in Hengelo zoekt, koers dan af op Restaurant ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

• Private dining
• A la carte

Wilt u meer weten over Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink, restaurant in Hengelo, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo
vergaderen hengelo
locatie hengelo
trouwen hengelo
bruiloft twente
restaurant hengelo
weekendje weg twente
luxe hotel twente
arrangementen twente
uit eten hengelo