Een huwelijksfeest bij 't Lansink

Trouwen bij ‘t Lansink

Je Huwelijksdag is dé dag waarop je de tijd neemt voor elkaar. Of u nu kiest voor een intiem samenzijn of een uitbundige huwelijksdag wilt beleven, wij verzorgen je bruiloft tot in de puntjes. Gastvrijheid, de intieme sfeer en de culinaire invulling maakt ‘t Lansink een droomlocatie voor je bruiloft. Of je nu met een klein gezelschap komt of met 200 gasten, op onze schitterende trouwlocatie is plaats voor iedereen.

De Ceremonie:
't Lansink is officieel trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Bij een trouwfeest op onze locatie hoeven jullie niet meer naar het gemeentehuis voor het burgerlijk huwelijk. Maar alles kan op één locatie plaatsvinden.

Wens je uitsluitend gebruik te maken van 't Lansink voor de ceremonie dan is dit mogelijk op maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Na dit tijdstip kan je uitsluitend bij 't Lansink trouwen in combinatie met een receptie/diner en/of feestavond.

Trouwen in onze tuin:
In onze sfeervolle en romantische tuin, gelegen aan de achterzijde van het hotel is het ook mogelijk om te trouwen. Compleet voorzien met een prieel en de "trouwstoelen" speciaal voor 't Lansink ontworpen door de Twentse kunstenaar René Guillot. Bij minder weer, ben je tevens verzekerd van een prachtige trouwsalon binnen het hotel.

Trouwsalon:
“t Lansink is een monumentaal hotel uit 1916. Onze salons zijn geheel eigentijds aangekleed en hierdoor erg sfeervol voor je huwelijksceremonie.

Buitenlocaties:
Naast dat trouwen mogelijk is bij 't Lansink, bieden wij heden ook combinaties met zeer unieke buitenlocaties. Tevens is onze expertise in te zetten op elke locatie van uw voorkeur. U kunt denken aan Landgoed Singraven in Denekamp, Hof te Boekelo of in een historische trein bij het Museum Buurtspoorweg.

Receptie:
Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven! Daar moet uiteraard op getoost worden. Een sprankelend glas bubbels staat voor je klaar. Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Onze patissier maakt graag  bruidstaart naar wens.  Uiteraard mag je deze ook zelf regelen. Tijdens de receptie schenken wij drankjes naar keuze en serveren wij indien gewenst diverse hapjes.

Culinair dineren:
Romantisch dineren in het door Michelin bekroonde Sterrenrestaurant ‘t Lansink, in een private dining salon of in de zonnige tuin. Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner geserveerd door SVH Meesterkok Lars van Galen én bijpassende wijnen. Gaat je voorkeur uit naar een informeel diner? Wij serveren je gasten heerlijke vorkjesgerechten of een BBQ in onze tuin.  

Een spetterend avondfeest:
Nodig vrienden en familie uit voor een spetterend huwelijksfeest.
Begin de avond met een feestelijk glas bubbels. De DJ of band speelt swingende muziek en er is genoeg plaats om lekker te dansen. Onze trendy Storklounge is geschikt tot 150 personen en heeft openslaande deuren met uitloop naar onze tuin. De bar is voorzien van ledverlichting en op de grote TV kunt u uw eigen foto's presenteren. Wij serveren uw gasten de gehele avond drankjes naar keuze en diverse hapjes. Als afsluiting serveren wij een heerlijk broodje of verse frites!

Huwelijksnacht in een Koninklijk hotel:
Uiteraard wilt je na je huwelijksfeest nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want je kan je huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische met kaarslicht verlichte bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 25 kamers en/of suites. De volgende ochtend staat er een uitgebreid Lansink ontbijt voor je klaar en kunnen jullie nog even nagenieten van uw huwelijksdag.

Onze partners:
Wij werken het liefst met kwalitatieve partners. Wij kunnen de volgende dan ook van harte aanbevelen.
Foto's: www.defotografe.nl : Marieke Dijkhof
Muziek; www.hansstroeve.nl, www.thepianohouse.nl of www.skyfly.nl 
video; www.jeleukstefilm.nl 

Omdat wij vinden dat elke bruiloft uniek is, bespreken wij graag eerst je wensen waarna wij in overleg met jullie een passende offerte zullen samenstellen. Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen met onze sales afdeling via sales@degusteau.nl.


Zoekopdrachten die andere mensen zochten:
trouwlocaties twente | trouwlocaties enschede | trouwlocaties overijssel | trouwlocaties deventer | trouwlocatie hengelo | trouwfeest enschede | trouwlocatie borne | trouwfeest hengelo | buiten trouwen hengelo | buiten trouwen Twente