Een huwelijksfeest bij 't Lansink

Bij de vele mogelijkheden binnen ‘t Lansink behoort ook trouwen, wij zijn immers een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u; van het afhuren van het gehele hotel tot het houden van de trouwceremonie desalniet aangevuld met een receptie of diner.

Ons hotel leent zich uitstekend voor een trouwceremonie, een sit-down diner tot 120 personen of een spetterend avondfeest met band of dj voor maximaal 150 personen in onze Storklounge. Naast de mogelijkheden binnenshuis bieden wij u ook exclusieve mogelijkheden. Wat dacht u van uw avondfeest in een grote (verwarmde) tent op ons eigen terrein? Tevens bieden wij bij complete trouwarrangementen trouwvervoer met onze eigen Mercedes 409 Brandweer Truck.

TRENDY LOUNGE/BAR
In de zomer van 2015 hebben wij onze Storkzaal gerestyled naar de Storklounge. Een gezellige maar trendy lounge/bar geschikt als feestlocatie tot 130 personen en bij goed weer zelfs tot 150 personen. De bar is voorzien van ledverlichting en op de grote TV kunt u uw eigen foto's presenteren.

BUITEN TROUWEN
Begin 2016, hebben wij een lommerijkke tuin achter ons hotel aangelegd. Compleet voorzien van een prieel en de "trouwstoelen" zijn speciaal voor 't Lansink ontworpen door de Twentse kunstenaar René Guillot. Bij minder weer, bent u tevens verzekerd van een prachtige trouwsalon binnen het hotel.

CEREMONIEMEESTER
Een ceremoniemeester zijn is een geweldige, maar vooral ook tijdrovende taak. 't Lansink werkt samen met professionele ceremoniemeester, die niet alleen tijdens de bruiloft zelf, maar ook in de weken zelf het werk uit handen neemt. Zodat niet alleen jullie, maar ook familie & vrienden zorgeloos kunnen genieten van deze bijzondere dag.

ONZE PARTNERS
Wij werken het liefst met kwalitatieve partners. Wij kunnen de volgende dan ook van harte aanbevelen.
Foto's: www.defotografe.nl : Marieke Dijkhof
DJ; www.hansstroeve.nl of www.skyfly.nl 
video; www.jeleukstefilm.nl 

BUITENLOCATIES
Naast dat trouwen mogelijk is bij 't Lansink, bieden wij heden ook combinaties met zeer unieke buitenlocaties. Tevens is onze expertise in te zetten op elke locatie van uw voorkeur. U kunt denken aan Landgoed Singraven in Denekamp, Hof te Boekelo of in een historische trein bij het Museum Buurtspoorweg.

CEREMONIE
't Lansink is officieel trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Wenst u uitsluitend gebruik te maken van 't Lansink voor de ceremonie, dan behoort dit tot de mogelijkheden. 
De kosten voor de huur van de ruimte, met 30 stoelen en gebruik van de geluidsinstallatie bedraagt € 250,00 excl. BTW. Alleen mogelijk tussen 11.00 uur & 13.00 uur. Na dit tijdstip kunt u uitsluitend bij 't Lansink trouwen in combinatie met een receptie/diner en/of feestavond.

 

Zoekopdrachten die andere mensen zochten:
trouwlocaties twente | trouwlocaties enschede | trouwlocaties overijssel | trouwlocaties deventer | trouwlocatie hengelo | trouwfeest enschede | trouwlocatie borne | trouwfeest hengelo | buiten trouwen hengelo | buiten trouwen Twente