Museum Buurtspoorweg

Culinair dineren in de rijdende stoomtrein van het Museum Buurtspoorweg (MBS).

Wenst u uw eigen "feestje" of zakelijke bijeenkomst te organiseren? Dan kunt u een rijdende (stoom) trein huren via het Museum Buurtspoorweg en 't Lansink. De catering zal verzorgt worden door 't Lansink. Wij serveren diverse "kleine gerechten" en drankjes in de klassieke wagon(s). Kortom het ideale uitje voor uw bedrijf of familie!

De dag kan er als volgt uit zien:
Om circa 17.30 uur worden de gasten met de stoomtrein opgehaald van station Bad Boekelo. De gasten worden ontvangen met een glaasje Champagne en onderweg naar Haaksbergen serveert ons team enkele amuses. Bij aankomst in Haaksbergen er is in de stations restauratie gelegenheid voor een presentatie/welkomst woordje. Tevens serveren wij een drankje naar keuze. 
Vervolgens vertrekt de trein richting Boekelo en serveren wij het voorgerecht. Na circa 45 minuten arriveren wij in Boekelo alwaar in de goederenloods 1 lange tafel gereed staat voor het vervolg van het diner. Om circa 22.30 uur vertrekt de trein weer richting station Bad Boekelo, alwaar de gasten kunnen overnachten in een van de nabij gelegen hotels.

Uiteraard passen wij uw wensen geheel naar wens aan.

Hoe hebben andere gasten het diner ervaren? Lees dan deze Blog van Chefsfriends.
of het bericht in de Twentse Courant Tubantia.

Het minimale aantal gasten is 25 of meer. Het maximale aantal is 150 gasten.  

Een greep uit de gerechtjes: klik hier  Museum Buurtspoorweg menu.