Kwaliteit op locatie

Catering geïnspireerd op de keuken van Lars van Galen en de kwaliteiten van Restaurant ‘t Lansink (1 Michelinster) bij u thuis, bij u op het bedrijf, in het weiland, tent of op een boerenerf! U noemt het en wij nemen de volledige luxe catering uit handen.

Op zoek naar een bijzondere locatie? Wij werken samen met een aantal locaties gelegen rondom of in Hengelo. Wacht dacht u bijvoorbeeld van de geheel gerenoveerde boerderij op het Landgoed Hof te Boekelo, of in het Huis Singraven te Denekamp.

Per 1 februari 2016 zijn wij de exclusieve "cateraar" voor het Museum Buurtspoorweg te Haaksbergen. Wij verzorgen een lunch of diner in de rijdende (stoom)trein tot 80 personen.

Heeft u een kleiner gezelschap? Dan beschikken wij over een exclusieve landgoed locatie in de buurt van Enschede. Dit bijzondere huis is normaliter niet geopend voor publiek en wordt op aanvraag behandeld.

De locaties voor u op een rij:

Exclusief voor 't Lansink:
Museum Buurtspoorweg (Stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo)
Huis Singraven (Denekamp)
Huize "Onbekend" (op aanvraag)

Of andere locaties:
Hof te Boekelo
Grote Kerk in Enschede
De Kleine Willem (oudste Theater in Enschede)
Odin Hengelo

u kunt een selectie maken uit de volgende gerechten: Gerechten

Wenst u meer informatie over catering van 't Lansink en wilt u uw feest op sterrenniveau? Bel dan met 't Lansink voor de mogelijkheden.