Een bijzondere plek voor uw evenement

Een exclusief diner te organiseren of heeft u iets feestelijks te vieren? Wij maken er samen met u een gedenkwaardig evenement van. U en uw familie of vrienden wanen zich in het historische Tuindorp. Bij Tuindorphotel en Restaurant 't Lansink, welke hier al gesitueerd is sinds 1911, staat kwaliteit en gezelligheid voorop.

Wij ontvangen u graag in ons restaurant, terrassen, salon's of zaal voor uw besloten lunch, diner, receptie of familie bijeenkomst. Iedere salon heeft zijn eigen historische karakter en biedt u de gelegenheid om separaat de lunch of het diner te gebruiken voor gezelschappen van 8 tot 125 gasten. Onze professionele begeleiding is erop gericht dat u zich helemaal thuis voelt, waarbij wij ervoor zorgen dat aan alle details is gedacht. Onze passie voor wijn en spijs is voor u een belofte dat elk gerecht en elke wijn een belevenis zal zijn.

Heeft u zelf een bijzondere locatie in het land of weet u een locatie en zoekt u voor de invulling naar de kwaliteit van 't Lansink? Dan ontzorgen wij u graag.

Wij kunnen tevens catereren op een van onze vaste 'buiten' locaties:

- Onze eigen vernieuwde en trendy Storklounge  - tot 130 personen

- Hof te Boekelo - tot 100 personen

- Museum Buurtspoorweg (Historische trein) - tot 300 personen

- Een unieke landgoedlocatie in Twente - tot 30 personen