De Culi Express

Hoe ziet de avond eruit

Om 18.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk sprankelend aperitief in de sfeervolle goederenloods van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint uw culinaire reis met één van de authentieke stoomtreinen. Tijdens de tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap wordt u door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen culinair in de watten gelegd met een 5-gangen  diner en serveren wij daarbij drankjes naar keuze. Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar u even de benen kunt strekken en een kijkje kunt nemen in de winterloods van het museum. Prachtige, historische rijtuigen en gedetailleerde modelbanen staan hier ter bezichtiging. De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en als u weer heeft plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen, waar we na nog eens twee gangen in de trein afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen.

De kosten bedragen vanaf € 97,50 per persoon.
Dit is inclusief:
* Sprankelend Aperitief
* 5-gangen diner van SVH Meesterkok Lars van Galen
* Koffie en lekkernijen
* Rit met een historische stoomtrein van Haaksbergen – Boekelo – Haaksbergen

Dit is exclusief:
* Dranken, deze zullen wij naar verbruik berekenen (uitsluitend per pin af te rekenen)

* Vervoer
Om de beleving compleet te maken  kunt u een plekje reserveren in onze oldtimer bus.
Voor € 15,00 per persoon zal de bus u ophalen bij 't Lansink om 17:30 en aan het eind van de avond terugbrengen bij 't Lansink.

De tafels in het restauratierijtuig zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, naast elkaar, worden ingedeeld. 

Data
Zaterdag 3 oktober
Vrijdag 16 oktober
Zaterdag 7 november
Vrijdag 20 november
Vrijdag 11 december


Reserveer uw tafel in de Culi Express