De Culi Express

Een keer wat anders: De culinaire treinreis

Het Museum Buurtspoorweg en ’DeGusteau Groep’ hebben samen de handen ineengeslagen; dineren in een heuse stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende stoomtrein van Haakbergen naar Boekelo. Terwijl de trein op stoom komt, kunt u heerlijk ontspannen zitten in ons prachtige restauratierijtuig uit 1929. Welkom in de culinaire stoomtrein. 

Hoe ziet uw avond eruit? 
Om 18.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk sprankelend aperitief in de sfeervolle goederenloods van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint uw culinaire reis met één van de authentieke stoomtreinen. Tijdens de tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap wordt u door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen culinair in de watten gelegd met een 5-gangen vorkjes diner en serveren wij daarbij drankjes naar keuze. Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar u even de benen kunt strekken en een kijkje kunt nemen in de winterloods van het museum. Prachtige, historische rijtuigen en gedetailleerde modelbanen staan hier ter bezichtiging. De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en als u weer heeft plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen, waar we na nog eens twee gangen in de trein afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen.

Reserveren
De tafels in het restauratierijtuig zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, naast elkaar, worden ingedeeld. 

De kosten bedragen vanaf € 97,50 per persoon.
Dit is inclusief:
* Sprankelend Aperitief
* 5-gangen vorkjesdiner van SVH Meesterkok Lars van Galen
* Koffie en lekkernijen
* Rit met een historische stoomtrein van Haaksbergen – Boekelo – Haaksbergen

Dit is exclusief:
* Drankjes, deze zullen wij naar verbruik berekenen

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel via de onderstaande link.
De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.

Vanaf 30 personen kunt u de culinaire stoomtrein ook exclusief reserveren.
Voor meer informatie sales@hotellansink.nl

Data 2020:
Ivm Corona zijn data helaas nog niet bekend

Reserveer uw tafel in de Culi Express