Buiten trouwen Twente

Sommige bruidsparen koesteren de vurige wens om buiten te trouwen. De prachtige landelijke omgeving van Twente is hiervoor bij uitstek geschikt. Buiten trouwen in Twente kan via ’t Lansink op diverse bijzondere buitenlocaties. Ook is het mogelijk om onze expertise in te zetten op de trouwlocatie van uw voorkeur.

Buiten trouwen in Twente kan binnenkort ook bij de officiële trouwlocatie van ’t Lansink in Hengelo. Vanaf begin 2016 werken wij aan het ombouwen van ons achterterrein / parkeerplaats naar een gezellige binnentuin met een groen prieel. Zo krijgt u de gelegenheid om midden in de stad buiten te trouwen in een fantastische groene omgeving.

Buiten trouwen op prachtige trouwlocatie Twente

’t Lansink in Hengelo is na de bovengenoemde verbouwing de ideale trouwlocatie als u buiten wilt trouwen in Twente. Zo kunt u een trouwceremonie buiten bijvoorbeeld combineren met een uitgebreid sit-down diner binnen. Ons hotel, restaurant en lounge/bar bieden uw gasten zoals binnen als buiten een variëteit aan luxueuze faciliteiten.

De schilderachtige ambiance van het hotel vormt de gedroomde entourage om buiten te trouwen in Twente. De monumentale uitstraling van ons pand en onze nieuwe, groene buitenplaats vormen een bijzonder sfeervolle combinatie van zowel stedelijke als landelijke charme. De kans is hierdoor zeer groot dat uw trouwfeest bij de aanwezigen in de smaak zal vallen.

Ideale feestlocatie Twente om buiten te trouwen

Net als ons achterterrein, heeft ook onze lounge/bar onlangs een complete metamorfose ondergaan. Deze Storklounge, in vroeger tijden nog de Storkzaal, bevat naast ledverlichting de allernieuwste faciliteiten en is geschikt voor feesten tot wel 130 personen. Wanneer het goed weer is om buiten te trouwen, biedt de lounge/bar zelfs plaats aan maar liefst 150 personen.

Welke locatie u ook kiest voor uw trouwfeest: ’t Lansink beschikt over veel ervaring met bruidsparen die buiten trouwen in Twente. Onze enthousiaste medewerkers en professionele ceremoniemeester zorgen ervoor dat uw buitenbruiloft aan uw verwachtingen voldoet. U hoeft zich niet druk te maken over de planning en bent verzekerd van een zorgeloze dag met vrienden en familie.

Beste trouwlocaties buiten in Overijssel

’t Lansink biedt u niet alleen de mogelijkheid om te trouwen op onze officiële trouwlocatie in Hengelo, maar biedt ook combinaties aan met unieke buitenlocaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buiten trouwen op het prachtige Landgoed Singraven in Denekamp of het groene Hof te Boekelo in de omgeving van Enschede.

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten te trouwen op een trouwlocatie in Twente die u zelf kiest. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw specifieke wensen en behoeften. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 074-2910066 of info@hotellansink.com.

Anderen bekeken ook:
Buiten trouwen Hengelo
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente