Buiten trouwen Hengelo

Buiten trouwen is voor veel mensen een droom die in vervulling gaat. Niet zo vreemd, want een groene omgeving vormt vaak de ideale romantische setting voor een intiem trouwfeest met familie en vrienden. ’t Lansink biedt u de mogelijkheid om buiten te trouwen in Hengelo of een van onze andere unieke buitenlocaties.

De officiële trouwlocatie van ’t Lansink in Hengelo is al sinds jaar en dag bijzonder populair onder bruidsparen. Sinds het begin van 2016 zijn wij bezig om onze parkeerplaats / achterterrein te vernieuwen tot een knusse binnentuin met bijbehorend groen prieel. Hierdoor is het mogelijk om in het hartje van de stad toch de unieke sfeer van een buitenbruiloft te beleven.

Buiten trouwen in gemeente Hengelo

Buiten trouwen in Hengelo is een uitzonderlijke ervaring wanneer u kiest voor de sfeervolle trouwlocatie van ’t Lansink. Zo kan uw bruiloft buiten bijvoorbeeld gecombineerd worden met een spetterend feest inclusief band of DJ binnen. En dat alles midden in de klassieke omgeving van Tuindorp ’t Lansink in Hengelo!

De monumentale ambiance van deze woonwijk en ons hotel maken het de ideale locatie om buiten te trouwen in Hengelo. ’t Lansink biedt u en uw gasten daarbij velerlei faciliteiten, waaronder overnachtingsmogelijkheden, een restaurant en een splinternieuwe lounge/bar voor gegarandeerde entertainment van alle aanwezigen.

Ideale trouwlocatie Hengelo voor buitenbruiloft

Niet alleen onze parkeerplaats is namelijk geheel vernieuwd. Ook onze voormalige Storkzaal, tegenwoordig de Storklounge, is onderworpen aan een compleet redesign. Opvallend in de vernieuwde loungebar zijn onder meer de ledverlichting en het grote TV-scherm. Trouwt u buiten en is het lekker weer? Dan biedt onze ruimte bovendien plek voor maar liefst 150 aanwezigen.

De complexe organisatie van een buitenbruiloft kan soms als stressvol worden ervaren. De ervaren trouwspecialisten van ’t Lansink nemen u dit werk daarom graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos buiten kunt trouwen in Hengelo en maken gebruik van een professionele ceremoniemeester om alle plechtigheden in goede banen te leiden.

Mooiste trouwlocaties voor buiten trouwen Hengelo

Wellicht wilt u niet buiten trouwen in Hengelo, maar op een andere trouwlocatie in Twente. Ook in dat geval helpt ’t Lansink u graag verder. Wij verzorgen diverse combinaties met zeer bijzondere buitenlocaties zoals onder meer het prachtige Hof te Boekelo in de buurt van Enschede of het historierijke Landgoed Singraven in Denekamp.

Heeft u zelf al een bepaalde trouwlocatie in gedachten waar u graag buiten wilt trouwen? Dan staat ’t Lansink u indien gewenst terzijde bij de invulling van uw bijzondere dag. Wilt u graag weten wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Geef dan uw wensen door via info@hotellansink.com of bel naar 074-2910066.

Anderen bekeken ook: 
Buiten trouwen Twente
Trouwfeest Enschede
Trouwfeest Hengelo
Trouwlocatie Borne
Trouwlocatie Hengelo
Trouwlocaties Deventer
Trouwlocaties Enschede
Trouwlocaties Overijssel
Trouwlocaties Twente