Welkom bij 't Lansink, bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

Hotel
Onze 25 moderne en eigentijds ingerichte suites & kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis WIFI, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Wenst u meer ruimte, dan adviseren wij u de Tuindorp Suite. Tevens kunt u kiezen voor de Grande Suite met bubbelbad. 

In 2013 is ons hotel uitgebreid met Residence 't Lansink. In dit pand recht tegenover het huidige hotel zijn 11 State-of-the-Art kamers en suites gecreeerd voorzien van alle gemakken. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant. Het hotel is hiermee uitgebreid naar 25 kamers. Desgewenst kunt u uw voorkeur bij reservering aangeven. ('t Lansink behoudt het recht om de indeling te wijzigen).

Restaurant
SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.


Graag verwelkomen wij u in ons hotel & restaurant. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM.