Welkom bij 't Lansink, bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

Geachte gast,

Volgens richtlijnen van de overheid en de veiligheidsregio is het toegestaan om ons hotel open te hebben, echter is ons restaurant is uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten.

Om uw verblijf zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u hieronder wat algemene huisregels die wij hij hanteren volgens de richtlijnen van het RIVM.

- Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren.

- Bij ontvangst zal er een controlegesprek plaatsvinden om in te schatten of er gezondheidsrisico's   zijn. Zo ja, dan zal de toegang geweigerd worden.

- Bij de receptie zijn 1,5 meter strepen aangebracht om de onderlinge afstand in acht te nemen.

- Via de pijlen die op de vloer zijn aangebracht kunt u uw routing vinden.

- Voor het diner en ontbijt wordt u ontvangen en begeleid naar uw desbetreffende tafel.
   Hier zal uw gastheer/gastvrouw met u het diner of ontbijt doornemen.

- U zult bij elke ruimte een tafel treffen met desinfectiegel. U wordt vriendelijk verzocht om voor het betreden hier gebruik van te maken.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

- Wij schudden geen handen.

- Bij de receptiebalie is een plexiglas scherm aangebracht.

- Gasten zoeken geen eigen plek en schuiven zelf niet met tafels.

- Gelieve bij de ingang van het restaurant te wachten tot onze medewerker u uw tafel wijst.

Voor het restaurant is er een gescheiden in -en uitgang.  Onze keuken en bedieningsmedewerkers dragen handschoenen.  Voor het serveren van gerechten maken de bedieningsmedewerkers gebruik van een trolley of een afzettafel. Hierdoor blijven de medewerkers op 1,5 meter afstand van de gasten. Wij serveren dus uit met gepaste afstand waarna u uw bestelling kunt pakken.  Omdat de restaurantbezoekers enkel hotelgasten zijn hoeft er in het restaurant niet direct afgerekend te worden. Wij vragen u om bij vertrek contactloos de factuur te voldoen.

Algemeen: Gasten worden verzocht thuis te blijven bij klachten als; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging.
Extra reiniging: - Naast de gebruikelijke reiniging en schoonmaak van de ruimten zullen cruciale elementen als: deurklinken, deuren, toiletten, handgrepen van machines, trolley, pinapparaat, menukaarten, toetsenborden, balie’s en trapleuningen meerdere malen per dag gereinigd worden.