Het beste uit de streek, met passie bereid

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten. De goed gesorteerde wijnkelder maakt de belevenis compleet.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld. Hij bezoekt de leveranciers het liefste zelf. ,,Je ziet de groenten groeien, en hoe de beesten leven. In overleg met leveranciers krijg ik precies in de keuken wat optimaal van smaak is. Dat is top”.

Wilt u Lars en zijn witte brigade echt aan het werk zien? Dat kan aan Lansink's eigen chef’s table, een unicum in Twente. In een aparte sfeervolle ruimte staan 3 hoge bartafels, met maximaal 18 zitplaatsen. U kijkt Lars en de andere koks echt op de vingers en ziet hoe uw gerechten met toewijding tot stand komen.

Lunch 12.00 uur - 14.30 uur  maandag t/m donderdag
Diner  18.00 uur - 21.30 uur  maandag t/m zaterdag
            17.00 uur - 20.00 uur  zondag

Voor gezelschappen vanaf 12 personen zijn wij voor de lunch van vrijdag-zondag alleen geopend bij vooraf gemaakte afspraken/reserveringen.

Terras
Onze 2-terrassen hebben slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk.