Een feest bij 't Lansink

Bij de vele mogelijkheden binnen Tuindorphotel ‘t Lansink behoort ook trouwen, wij zijn immers officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u; van het afhuren van het gehele hotel tot het houden van de trouwceremonie desalniet aangevuld met een receptie of diner.

Ons hotel leent zich uitstekend voor een trouwceremonie, een sit-down dinner tot 120 personen of een spetterend avondfeest met band of dj voor maximaal 150 personen. Naast de mogelijkheden binnenshuis bieden wij u ook exclusieve mogelijkheden. Wat dacht u van uw avondfeest in een grote (verwarmde) tent op ons eigen terrein?
Tevens bieden wij bij complete trouwarrangementen trouwvervoer met onze eigen London Cab, Austin Fx4S uit 1974

BUITENLOCATIES
Naast dat trouwen mogelijk is bij 't Lansink, bieden wij heden ook combinaties met een zeer unieke buitenlocatie.

Landgoed Hof te Boekelo is een landgoed gelegen tussen Hengelo en Boekelo. In 2013 heeft de familie Stork hier een prachtige boerderij verbouwd en is sindsdien geschikt als trouwlocatie, dinerlocatie of feestlocatie. U gebruikt hier de expertise van 't Lansink. Meer informatie kunt u dan ook bij ons verkrijgen. De afstand van 't Lansink naar deze prachtige locaties is met de auto nog geen 10 minuten. Maar wat dacht u om uw gasten te vervoeren met een Parijse Oldtimerbus?